Activiteiten Commissie

Eindelijk konden we in 2022 weer iets leuks organiseren voor onze jeugd. De foto’s bij de verhalen getuigen hiervan.

Na een lange tijd corona mochten weer een leuk uitstapje maken. In mei zijn we gaan midgetgolfen in Spoordonk. Het was een leuke sportieve activiteit waar we veel hebben gelachen. Natuurlijk is er ook gestreden om de winst! 

Tijdens deze activiteit zijn er van onze kinderen door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Het resultaat mag er zijn! 

Onze jaarlijkse zomerborrel hadden we dit jaar op 2 september bij Theo en Carin thuis gepland. Iedereen had een heerlijke vakantie gehad. Zelfs vandaag konden we nog lekker nagenieten van het zomerzonnetje. Zoals altijd waren de hapjes en de drankjes goed verzorgd. 

In het najaar zijn we met een huifkar op pad gegaan. Het leek wel een boerenovertrek. We hebben veel liedjes gezongen en veel gelachen met elkaar. We zijn ook nog langs de Oirschotse kapel gereden en daar hebben we kaarsjes laten branden. Toen we terug waren bij de boerderij, kon diegene die dat wilde nog met de dieren knuffelen. Wederom dus weer een geslaagde dag. 

Op vrijdagavond 10 december hebben we “SinterKerst” gevierd. We hadden alles feestelijk versierd met lampjes en dergelijke. Iedereen kon zelf een kleine, lekkere pizza maken met behulp van de pizzarette. Natuurlijk hoorde daar ook champagne bij. Iedereen ging met een volle maag en een voldaan gevoel naar huis en  natuurlijk met de beste wensen voor 2023 van en voor ons allemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *